Keramer från Keranova. A ceramics supplier with a complete ceramic programme.

En given samarbetspartner!

Komplett program!
Genom oss har Du tillgång till ledande tillverkare av keramer över hela världen. Vi erbjuder kostnadsfri teknisk assistans med design och materialval, och kan sedan tillhandahålla alla lämpliga alternativ.

Opartisk och fristående!
Vi avgör tillsammans om keramer är aktuella och ett bra alternativ i Din applikation. Sedan när lämplig design är framtagen och aktuellt antal är fastställt, offererar vi passande lösningar. Eftersom vi har ett fristående samarbete med ett stort antal keramproducenter, kan vi som regel erbjuda Dig minst ett ändamålsenligt alternativ. Oavsett begränsningar hos enskilda tillverkare, och vad som passar dem bäst att leverera.

Snabba projekt!
Om det nu är frågan om ett utvecklingsprojekt betyder detta således att Du hos oss på ett enkelt sätt kan få fram kostnaden för att övergå till keramer. Och om Du redan använder keramer kanske vi kan ta fram billigare och/eller bättre alternativ? Ge oss ert underlag så återkommer vi med en offert som klart visar hur det ligger till.

Lagerfört standardsortiment!
Vi har också ett brett standardprogram på deglar, ugns- och termoelementrör, isolermaterial, cement, plattor, mm. En hel del av detta försöker vi också kontinuerligt lagerhålla. Dessa presenteras i separata sammanställningar, och om sortimentet är av intresse är det bara att återkomma för närmare information.

Tveka inte!
Hör av Dig när Du vill gå vidare, eller om det är något Du funderar på. Det kan vara första steget till att förbättra era produkter eller er produktions- /processutrustning.

Keramer är konstruktionsmaterialen med i många avseenden överlägsna prestanda, för extrema situationer och miljöer. Dra fördel av det, och utnyttja den fulla potentialen hos keramer.


Kontakta oss!


Keranova- logotyp
När bara keramer duger, sedan 1990.

Keranova AB, Emmylundsvägen 16, 194 54 Upplands Väsby
Tel 08-590 919 77

BankGiro: 5663-3035, momsreg.nr SE556396144901
Bolaget innehar F-skatt
e-post: info@keranova.se